Ejen Olive House Melaka

Terima kasih kerana mendapatkan servis Ejen Olive House Melaka.

Bagi kawasan ini, saya menawarkan penghantaran produk Olive House ke rumah. Tetapi bergantung pada jumlah stok  dan kelapangan masa yang saya ada.

Bagi info lanjut berkenaan produk Olive House atau untuk tempahan sila hubungi saya atau mesej di WhatsApp dengan klik button di bawah.

Ekin 012 6581 768Ejen Olive House Melaka

Nota : Sila mesej melalui WhatsApp sekiranya panggilan telefon anda tidak dijawab. Bagi hantar mesej melalui WhatsApp sila klik button di atas.

Produk Pilihan Olive House

Saya percaya anda telah mendengar banyak kelebihan dan khasiat produk-produk Olive House di radio, rancangan tv dan media cetak. 

Produk Olive House juga adalah quranic food di mana ada disebut di dalam Al Quran. Selain itu kekuatan produk Olive House kerana produknya dari alam semulajadi, 100% organik, tanpa pengawet, tanpa pewarna, tanpa gula dan tanpa GMO.

Di antara produk Olive House yang  mendapat sambutan luar biasa ialah Olivie Plus 30X, Cuka Teen, Jus Delima dan Pati Delima.

Olivie Plus 30X

Cuka Teen

Jus Delima

Pati Delima

Bagi senarai penuh produk Olive House, sila klik butang di bawah.

Testimoni Pengguna Olive House

Berikut adalah sebahagian testimoni produk Olive House.

 En Dahri B 

Selepas penggunaan berterusan OLIVIE Plus 30X (lebih kurang sebulan), saya dapati bahawa kolesterol saya berkurang, trigliserida juga telah berkurang sedikit. Saya akan teruskan pengambilan ini untuk merasakan lebih manfaatnya

 Pn Martine H

OLIVIE Plus 30X: selain rasanya yang agak pekat, minyak ini sungguh hebat! Ia mengurangkan tekanan darah tinggi serta sakit-sakit sendi saya. Saya sangat mengesyorkannya

Pn Nor Azainah

Alhamdulillah selepas minum pati minyak zaitun dan sari cuka teen. Selama satu minggu berkurangan , kencing manis dari 19 turun 7, kolestrol terlalu tinggi dan sekarang sudah stabil.

Pn Noorailin

Setelah mengamalkan secara istiqamah, Anemia semakin berkurangan, Semakin Bertenaga dan semakin ceria. Fybroid jugak semakin mengecil dan doktor tidak jadi melakukan pembedahan

Pn Binzaynal

Saya ambil dua sudu makan OLIVIE Plus 30X setiap malam sebelum tidur. Selepas dua minggu, tahap gula darah saya berkurang daripada mml/mol kepada 4-5 mml/mol

En Bahaman

Dengan OLIVIE Plus 30X, tahap gula darah saya berkurang daripada 13.9 mml/mol kepada 8 mml/mol

Lagi testimoni produk Olive House dalam video

Sekiranya anda perlukan penerangan lebih lanjut berkenaan produk Olive House atau berminat mendapatkan produk, sila hubungi saya seperti maklumat di bawah

Ekin012 6581 768Ejen Olive House Melaka

Nota : Sila mesej melalui WhatsApp sekiranya panggilan telefon anda tidak dijawab. Bagi hantar mesej melalui WhatsApp sila klik button di atas.