Berikut adalah soalan-soalan yang biasa diajukan kepada kami berkaitan produk.

Adakah produk Kacip Fatimah dan Tongkat Ali Phyto Plus selamat dimakan?
Produk ini adalah herba semulajadi hasil kajian Universiti Teknologi Malaysia (UTM). Tiada bahan campuran lain. Dicadangkan oleh Dr Zubaidi (drzubaidi.com) dan Ustazah Nurhafizah Musa
Apakah kebaikan Ekstrak Kacip Fatimah?
Ekstrak Kacip Fatimah ini dapat melancarkan masalah kitaran haid, keputihan, menambah tenaga, melancarkan kelahiran bayi dan amat sesuai bagi kecantikan dalam wanita. Antara produk yang dicadangkan oleh Dr Zubadi dan Ustaz Nurhafizah Musa.
Bagaimana nak buat pembelian?
Pembelian boleh dibuat di website MakananSihat.com. Klik butang ADD TO CART, PROCEED TO CHECKOUT, buat bayaran dan emailkan bukti bayaran. Pihak kami akan menghantar selepas bukti bayaran diterima.
Bagaimana membuat bayaran bagi setiap pembelian?
Selepas anda membuat tempahan di website MakananSihat.com, anda akan menerima email bagi produk yang ditempah. Selepas itu anda boleh membuat bayaran dan balas email tersebut bersama bukti bayaran. Nama Akaun : Azian Masiron No Akaun : 562834614571 Bank : Maybank Email : [email protected] Pastikan anda menerima tracking number dari pihak kami dalam tempoh 48jam selepas pembayaran dibuat.
Bagaimana pembelian dihantar?
MakananSihat.com adalah platform pembelian secara online. Semua pembelian akan dihantar dengan menggunkan POS Laju, Easy Parcel dan Mat Despatch.