Berikut adalah soalan-soalan yang biasa diajukan kepada kami berkaitan produk.

Produk ini adalah herba semulajadi hasil kajian Universiti Teknologi Malaysia (UTM). Tiada bahan campuran lain. Dicadangkan oleh Dr Zubaidi (drzubaidi.com) dan Ustazah Nurhafizah Musa
Ekstrak Kacip Fatimah ini dapat melancarkan masalah kitaran haid, keputihan, menambah tenaga, melancarkan kelahiran bayi dan amat sesuai bagi kecantikan dalam wanita. Antara produk yang dicadangkan oleh Dr Zubadi dan Ustaz Nurhafizah Musa.
Pembelian boleh dibuat di website MakananSihat.com. Klik butang ADD TO CART, PROCEED TO CHECKOUT, buat bayaran dan emailkan bukti bayaran. Pihak kami akan menghantar selepas bukti bayaran diterima.
Selepas anda membuat tempahan di website MakananSihat.com, anda akan menerima email bagi produk yang ditempah. Selepas itu anda boleh membuat bayaran dan balas email tersebut bersama bukti bayaran. Nama Akaun : Azian Masiron No Akaun : 562834614571 Bank : Maybank Email : [email protected] Pastikan anda menerima tracking number dari pihak kami dalam tempoh 48jam selepas pembayaran dibuat.
MakananSihat.com adalah platform pembelian secara online. Semua pembelian akan dihantar dengan menggunkan POS Laju, Easy Parcel dan Mat Despatch.