Olive House Cheras

Terima kasih kerana berminat dengan produk Olive House di kawasan Cheras atau kawasan berhampiran.  

Sebelum tu, saya perkenalkan diri sebagai Kak Yan, ejen Olive House di Lembah Klang & Negeri Sembilan (LK3N9).

Bagi kawasan Cheras dan sekitarnya, Kak Yan menawarkan penghantaran produk Olive House terus kepada anda. Kak Yan menggunakan servis kurier seperti POS Laju, Skynet, City Link dan mana2 yg sesuai.

Bagi yang nak COD Kak Yan akan minta bantuan runner. Apa pun bergantung pada availability, kuantiti tempahan dan jenis produk yang hendak dibeli. Info lanjut layari Servis Penghantaran.

Bagi info lanjut berkenaan produk Olive House, khidmat nasihat atau untuk tempahan sila hubungi saya atau mesej di WhatsApp dengan klik button di bawah.

Kak Yan019 240 6484Ejen Olive House 

PM @ WhatsApp Sekarang 

Nota : Sila mesej melalui WhatsApp sekiranya panggilan telefon anda tidak dijawab. Bagi hantar mesej melalui WhatsApp sila klik button di atas.

Produk Pilihan Olive House

Kak Yan percaya anda telah mendengar banyak kelebihan dan khasiat produk-produk Olive House di radio, rancangan tv dan media cetak. 

Produk Olive House juga adalah quranic food di mana ada disebut di dalam Al Quran. Selain itu kekuatan produk Olive House kerana produknya dari alam semulajadi, 100% organik, tanpa pengawet, tanpa pewarna, tanpa gula dan tanpa GMO.

Di antara produk Olive House yang  mendapat sambutan luar biasa ialah Olivie Plus 30X, Cuka Teen, Jus Delima dan Pati Delima.

Olivie Plus 30X

Cuka Teen

Jus Delima

Pati Delima

Bagi senarai penuh produk Olive House, sila klik butang di bawah.

Senarai Penuh Produk Olive House

Olivie Plus 30x adalah pati minyak zaitun yang Kak Yan cadangkan untuk diamalkan. Produk ini mempunyai khasiat yang tinggi iaitu 30x kali ganda dari pati minyak zaitun extra virgin yang lain.

Produk ini juga dikenali sebagai Super Foods kerana mempunyai  khasiat bagi banyak masalah penyakit yang biasa kita dengar. Info lanjut boleh layari KHASIAT OLIVIE PLUS 30X.

Testimoni Pengguna Olive House

Berikut adalah sebahagian testimoni produk Olive House.

 En Dahri B 

quote-left

Selepas penggunaan berterusan OLIVIE Plus 30X (lebih kurang sebulan), saya dapati bahawa kolesterol saya berkurang, trigliserida juga telah berkurang sedikit. Saya akan teruskan pengambilan ini untuk merasakan lebih manfaatnya

 Pn Martine H

quote-left

OLIVIE Plus 30X: selain rasanya yang agak pekat, minyak ini sungguh hebat! Ia mengurangkan tekanan darah tinggi serta sakit-sakit sendi saya. Saya sangat mengesyorkannya

Pn Nor Azainah

quote-left

Alhamdulillah selepas minum pati minyak zaitun dan sari cuka teen. Selama satu minggu berkurangan , kencing manis dari 19 turun 7, kolestrol terlalu tinggi dan sekarang sudah stabil.

Pn Noorailin

quote-left

Setelah mengamalkan secara istiqamah, Anemia semakin berkurangan, Semakin Bertenaga dan semakin ceria. Fybroid jugak semakin mengecil dan doktor tidak jadi melakukan pembedahan

Pn Binzaynal

quote-left

Saya ambil dua sudu makan OLIVIE Plus 30X setiap malam sebelum tidur. Selepas dua minggu, tahap gula darah saya berkurang daripada mml/mol kepada 4-5 mml/mol

En Bahaman

quote-left

Dengan OLIVIE Plus 30X, tahap gula darah saya berkurang daripada 13.9 mml/mol kepada 8 mml/mol

Lagi testimoni produk Olive House dalam video

Sekiranya anda perlukan penerangan lebih lanjut berkenaan produk Olive House atau berminat mendapatkan produk, sila hubungi saya seperti maklumat di bawah

Kak Yan019 240 6484Ejen Olive House

PM @ WhatsApp Sekarang 

Nota : Sila mesej melalui WhatsApp sekiranya panggilan telefon anda tidak dijawab. Bagi hantar mesej melalui WhatsApp sila klik button di atas.