Olivie Plus 30x

Olivie Plus 30x adalah salah satu produk Olive House yang mendapat sambutan luar biasa. Olivie Plus 30x merupakan minyak zaitun organik “extra virgin” yang mengandungi 30 kali ganda antioksida HYDROXYTYROSOL & OLEOCANTHAL berbanding minyak zaitun “extra virgin” yang lain. 

Olivie Plus 30x ditanam di kawasan kering pergunungan Atlas, Morocco. Ia diproses di kilang Atlas Olive Oil yang sudah bertapak sejak tahun 1875.

Miny​​​​​​​​ak Zaitun di dalam Al Quran​

Demi buah Tin dan buah Zaitun.At Tin

Kelebihan  Olivie Plus 30x

Olivie Plus 30x banyak mendapat pengiktirafan di peringkat dunia. Antaranya Anugerah Mario Solinas yang dianjurkan oleh International Olive Oil Council, ‘Great Taste Award of London’ dan The International Olive Oil Competition of Los Angeles di Amerika Syarikat.

Selain itu juga Olivie Plus 30x mendapat sijil produk organik daripada USDA (United States Food and Drug Administration).

Antara kelebihan Olivie Plus 30X ialah

Bagaimana Olivie Plus 30x Dihasilkan ?

Sebelum Kak Yan menerangkan lebih lanjut mengenai khasiat olivie, cara makan dan testimoni penguna Olivie Plus 30X, jom tengok video penghasilan Olive Plus 30X di bawah

Khasiat Olivie Plus 30x

Di bawah adalah khasiat Olivie Plus 30x bagi kesihatan tubuh kita :

Cara Makan Olive Plus 30x

Cara makan Olive Plus 30x mudah sahaja. Tanpa perlu persiapan yang rumit. Cara yang amat ringkas tetapi memberi impak positif kepada kesihatan kita.

Anda hanya perlukan SUDU. Ya sudu bersaiz besar.

​​​​​​​​​​Cara Pengambilan

Bagi pengguna yang tidak biasa mengamalkan minyak zaitun secara terus, OLIVIE Plus 30x dicadangkan untuk diambil bersama madu untuk mengelakkan rasa yang agak likat dan sedikit pahit. 

Bagi penggemar dan pengamal tegar minyak zaitun, rasa OLIVIE Plus 30x boleh diambil terus. 

Testimoni

Di bawah adalah sebahagian testimoni Olivie Plus 30x. 

 En Dahri B 

quote-left

Selepas penggunaan berterusan OLIVIE Plus 30X (lebih kurang sebulan), saya dapati bahawa kolesterol saya berkurang, trigliserida juga telah berkurang sedikit. Saya akan teruskan pengambilan ini untuk merasakan lebih manfaatnya

 Pn Binzaynal 

quote-left

Saya ambil dua sudu makan OLIVIE Plus 30X setiap malam sebelum tidur. Selepas dua minggu, tahap gula darah saya berkurang daripada mml/mol kepada 4-5 mml/mol

 Pn Martine H 

quote-left

OLIVIE Plus 30X: selain rasanya yang agak pekat, minyak ini sungguh hebat! Ia mengurangkan tekanan darah tinggi serta sakit-sakit sendi saya. Saya sangat mengesyorkannya

 En Bahaman 

quote-left

Dengan OLIVIE Plus 30X, tahap gula darah saya berkurang daripada 13.9 mml/mol kepada 8 mml/mol

Olive House Di Media

Di bawah ada sebahagian aktiviti Olive House bersama Media.

Pernah Nampak Billboard Olive Plus 30x ?

Kini Minyak Zaitun Olive Plus 30x Lebih Dekat Dengan Anda. 

Harga Olivie Plus 30X

Olivie Plus 30X didatangkan dengan 2 saiz iaitu 250ml dan 50ml. Bagi yang biasa amalkan minyak zaitun Kak Yan cadang beli yang besar sebab lebih jimat. Yang baru nak cuba boleh mula dengan botol yang kecil.

Olive Plus 30X 250mlRM 119.90

Olive Plus 30X 50mlRM 29.90

Kak Yan  Amalkan Olivie Plus 30x

Olivie Plus 30x ini Kak Yan bukan hanya nak jual semata-mata tetapi Alhamdulillah Kak Yan dah amalkan bersama suami dan anak-anak. Kak Yan dan suami amalkan 1 sudu Olivie pada setiap pagi dan sebelum tidur. Anak-anak pula Kak Yan bagi Pati Minyak Zaitun Extra Virgin setiap pagi dan sebelum tidur.

Sebelum amalkan Olivie Plus ni Kak Yan amalkan Pati Minyak Zaitun Extra Virgin beberapa tahun. Sekarang ni mak dan kawan2 juga dah mula amalkan Olivie Plus 30x kerana khasiatnya yang sangat baik.

Selain minyak zaitun Kak Yan juga amalkan Quranic Food yang lain seperti madu, delima, teen, kurma dan makanan berkhasiat yang lain.

Info Lanjut & Pembelian

Info lanjut berkenaan Olivie Plus 30x atau untuk pembelian, boleh hubungi saya seperti di bawah

Kak Yan019 240 6484Ejen Olive House

PM @ WhatsApp Sekarang 

Share0Share +10Tweet0

Sekiranya anda ada pertanyaan berkenaan Olivie Plus 30x, boleh tanya di bawah.

Leave a Reply